Julen är över

och det nya året knackar på dörren. En kväll och en hel dag kvar på år 2007 som har gått i rasande fart tycker jag.

Ett år då Linus blev en stor pojke och började skolan "på riktigt". Första klass. Han har bla lärt sig räkna matte, skriva och läsa. Visst går det knackigt ff men han är ändå duktig!

Jag var i Helsingfors i maj och såg melodifestivalen på plats, visserligen bara genrepet men ändå! Det var stort!
Nästa år har jag finalen på Globen att se fram emot, biljetten ligger i skåpet o väntar... OCh så kommer Iron Maiden hit på sommaren igen och dit ska man givetvis!

På semestern på sommaren var vi som vanligt i Göteborg, denna gången i en o en halv vecka! Tack Fredrik o Conny för att vi fick låna lägenheten.

I slutet på novemebr var vi på vår efterlängtade semester till Lanzarote.

Annars gick året som vanligt, Putte var sjuk till o från antingen pga huvudet eller magen. Barnen klarade sig rätt bra från sjukdomar detta år, några små incidenter men annars inget märkvärdigt.

Jag har kämpat med vikten och det har ju gått si o så med det.... Men kampen fortsätter. Efter nyår är det NYSTART (för femtielfte gången).

Jaha julen då!
På morgonen upptäckte barnen att tomten hade varit hemma hos oss på natten då det låg lite julklappar under granen och pepparkakorna och mjölken vi ställt fram till Tomten var borta. 

        

På eftermiddagen åkte vi till mormors grav och tände ett ljus och ställde dit en tomte.
 
   


Sedan var vi hemma hos farmor o farfar igen som vanligt och det tillhör ju traditionen nu så inget märkvärdigt med det. Vi anlände strax före Kalle Anka. Vi drack glögg och tittade på Kalle, de som inte ståkade i köket för att få maten klar. Efter Kalle var det sedan dags att äta julmat. Och massor av god mat och dryck blev det. Efter ett par timmar var barnen otåliga, de ville ju öppna sina julklappar. Tomten kom inte fler gånger än då på natten, han hade lämnat alla paket redan då. (Så löste vi jultomte-problemet alltså). Linus och Lova agera tomtenissar och delade ut alla julklappar. Även Markus firade med oss i år och det var roligt tyckte alla.

Här får ni lite bilder från kvällen.

          
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?