De växer för fort!

Barnen alltså!! Nu märker man bla på Linus att han börjar bli en stor kille som gärna testar sina gränser och kollar hur långt han kan gå. Han testar spec mig känns det som. Han har en kompis från skolan som han leker massor med och det är ju jätteroligt att han hittat nån han verkligen trivs med. Han tom vågar prova på nya maträtter bara för att Z oxå äter det. OCh idag fick han förtroendet att gå själv hem till Z tillsammans med Z visserligen. De lovade gå via tunneln och inte den kortaste vägen över bilvägen. Sen kom dom tillbaka, hade fått skjuts av Z´s föräldrar då dom skulle iväg o handla. Men innan dom kom hem till oss så hade dom tagit en liten avstickare till affären, helt själva och köpt godis! Det kröp fram här för ett tag sen. Linus vet att han inte får gå till affären själv och definitivt inte över vägen själv. Bilarna kör ju som dårar på denna väg ibland....Så utegångsförbud och kompisförbud är ett faktum!! Inte får han spela dataspel heller. En hel vcka gäller det. Hoppas han nu lär sig att man inte kan göra vad som helst. Jag vill ju så gärna lita på honom och ge honom mer frihet, men gör han sånt här så får det konsekvenser....

Annars har dagen gått i lugnets tecken, förutom att jag sätade i ett par timmar och har tvättan en maskin tvätt oxå. Stegräknaren har jag tyvärr inte haft på mig idag (glömde bort det i morse) så idag får ni ingen stegrapport!
Postat av: Mika
URL: http://www.mika83.blogg.se 2007-02-12 / 23:14:15

oj vad jobbigt det blir sen när man måste göra konsekvenser av barnens handlande.... Skönt att det är ett tag kvar tills sebban blir "så stor"
Hoppas det löser sig med Linus å hans nya kompis å att denna Z inte har allt för dåligt inflytande...
Kram & godnatt

Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?