Glad midsommar!!

Hoppas ni alla får en trevlig midsommar!!!

Ännu en liten länk

Klicka gänra på denna länk och kolla lite inne på sidan. Det är en kampanj jag fick erbjudande om från Buzzador. Att vara buzzador är som att vara testperson till olika grejer och tjänster och så ska man prata med sina vänner om dessa produkter och berätta vad det innebär att vara buzzador. Det är som att göra reklam muntligtbland sina vänner för olika grejer. Denna gången ska man få med nya vänner på en sida där man sjävl bestämmer vilken reklam man vill få och man väljer olika områden man vill ha reklam ifrån. Dessuto så kan man få biobiljetter om man får minst 5 st som anmäler sig på sidan.....så var lite bussiga nu va? :)

http://www.mydemand.se/invite/directinvite/id/1272

Lovas 5-årskoll

Lova har idag varit på femårskontroll på BVC. Hon mättes och vägdes och fick kolla synen och fick även en spruta. Längd på tjejen är 103 cm nu och hon väger 15,9 kg. Sprutan hade vi pratat om att hon skulle ta så hon var beredd på det. Dock blev hon lite ängslig när det väl var dags.....men det gick så fort så hon hann inte ens reagera. Gjorde itne ont nånstans tydligen!! Bra det. Dock har hon varit öm i armen nu på kvällen, inte helt konstigt. Så jag förstår att hon haft ont.

Synen då? Nja, inte helt 100%. När man är 5 år ska man tydligen kunna se den nedersta raden med ett öga och det fixade hon inte idag. KAn bero på spänning, trötthet el nåt annat. Vi ska hur som helst tillbaks i början på juli för att kolla synen igen. Då har vi fått en morgontid så vå får se hur det går.

Förra året när synen kollades fick vi oxå åka tillbaks för synkontroll för då fixade hon inte den nästsista raden som man skulle fixa vid 4 års ålder. På andra kontrollen gick det dock galant, så vi får hoppas på en upprepning från förra året då....

Annars var det trevligt som vanligt och få komma till BVC. Vår bvc-sköterska är hur gullig som helst och vi brukar prata om en massa annat oxå än det vi eg ska. :) OCh bar det gör jub att det ska bli kul och få komma tillbaks för en till koll. Det blir ju sista gången då eftersom nästa koll ska vara på 6-årsverksamheten...

Kryssat på Paradiset

I helgen var vi ju iväg på vår 100-årskalas-kryssning. Svärfar fyllde 60 tidigare i veckan och maken fyller 40 i mitten på juni. Och det firades med kryssning. Alla bröderna med respektive var med och så även alltså svärfar och svärmor. OCh vi hade jättetrevligt!! Vi åt god mat, drack goda drinkar (som inte tog enligt vissa:)) och dansade. På hemvägen satt vi länge ute på akterdäck i solen och njöt av underhållningen. Efter lite shopping och buffe-lunch var det dasg att åka hem med bussen. Och det var sannerligen skönt att komma hem oxå och få träffa barnen igen.