Infomötet

Infomötet på dagis var väl OK men gav oss föräldrar inte så myckt mer kött på benen eg. Polisen misstänker att det är anlagt, det finns vissa tecken som tyder på det. När brankåren kom till platsen och hade påbörjar släckningsarbetet tog man beslutet att försöka rädda den kvarvarnde delen istället för att skicka in rökdykare i den nerbrunna delen och man koncentrerade sig på att släcka elden och uppifrån. Den andra delen som inte brann ner var tydligen oxå våldigt nära att börja brinna. Som tur är så gick ju någon del att rädda iaf....

Barnen som behöver omsrog och itne kan fixa det på annat sätt nu har möjlighet att vara på Soldalaskolans lokaler. Där finns ett rum till förfogande för dagisbarnen imorgon fredag och på måndag. På tisdag ska det finnas en annan mer permanent plats man ska kunna använda. Vart vet vi inte än, förhoppningsvis får vi mer info imorgon när det är ett nytt info-möte kl 15.

Jag ska gå o jobba imorgon men får gå tidigare så jag hinner vara med på mötet. Lova ville asbolut inte vara på skolan så hon får vara hemma hos farmor som är ledig numera på fredagar. Tack snälla farmor för det.


Det var en gång ett dagis.....
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?