Tack!

TAck alla ni som gjorde min födelsedag till en toppendag!! Jag började ju dagen med att träna och skämma bort mig med lite sol på balkongen på förmiddagen. Fortsatte sedan med att städa lite, baka o laga middag.

Vid femtiden dök första gästerna upp, sen rullade det på. OCh den största överraskningen var väl Åsa som kom som gubben i lådan. Åsa är min nättvän från AFF och vi har träffats IRL en gång tidigare, för drygt ett år sen konstaterade vi. Hon hade varit på jobb i Sthlm och stannade till här på väg hem till sig. Jätteroligt! Såna överraskningar gillar jag!! :)

Har fått en hel del blommor idag, ett presentkort på guldfynd, en jättefin staty/prydnadssak och så köpte jag skor till mig själv i måndags som jag tyckte skulle vara en present till mig själv. :) Sa tom hemma att jag itne behövde ha nån present eftersom jag ju köpt skorna.

Sen sa jag idag efter att ha fått presentkortet på guldfynd att "nu kan jag köpa mig en ny fotlänk" (min förra har jag råkat tappa nånstans) då Putte kontrade med att Linus hade haft det som förslag att jag skulle få det i present. :) Min gullepojk! Så det blir en ny fotlänk imorgon, delvis då köpt med presentkortet och delvis med egna pengar som då får räknas som present från mina barn o make. :)
Postat av: Kim-bloggdesigner
URL: http://tantkim.blogg.se/ 2009-08-20 / 13:12:14

Ingen orsak. :) Nej blygheten handlade om släktträffen mest. för dina vänner måste jag ju inte impornera. haha eller nått. ;)

Kladdkakan ligger kvar i kylen den kommer nog ätas idag/ikväll. :) det va jätte kuligt partaj. :) Och sällskapet var också bra. :)

Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?