Körslaget igen då

Då var det slut för denna omgången och vinnare blev Team Chulle....jag menar Team Hanna från Bollnäs!! :)
Eftersom MAgnus åkte ur förra veckan ville jag då gärna heja på Team Hanna, mycket pga att Chulle var med så klart. Tänkte ändå att jag röstar inte ifall ajg eg inte tycker att hennes kör är bäst ikväll. Linus och Lova ville rsäta var sin gång men dom röstade ju på olika team så deras räster vägde ju liksom lika mycket från vår familj då ju. Men sen när Team Erik och Team Hanna hade kört sista låten, den som båda fick göra, så var jag såld. Fick gåshud när jag hörde Team Hanna sjunga låten!!  Förhoppningsvis kommer låten snart till youtube, då ska jag lägga upp den här. :)

Lova var minst lika glad som jag när det var kalrt vilket team som vann. Hon skrek ut ett glädjetjut och ställde sig upp på soffan och hoppade upp o ner!! Synd att man inte förevigade det!

Varit ute o kört!!

Och vilken härlg kännsla sen oxå!! Visst första gången jag var ute själv var u förrgår o då var det lite pirrigt, men idag gick det bättre...Åkte ner på stan för att gå o träna. Först var jag tvungen att hinna till apoteket, glömde helt bort det under dagen och hade lovat Putte att gå.....hans medicin var slut. Så fort som attan in på apoteket, fick hjälp nästan på en gång som tur är men sen då? Han som hjälpte mig var ju hur sölig som helst. Det skulle dubbelkollas att namnet var rätt o etiketten skulle på sakta, sakta......Men som tur är var det iaf ingen jättekö vid kassan när jag skulle betala. 8 minuter kvar......rusa upp mot gymmet och med andan i halsen frågade jag om det fanns plats på spinnignen. OCh jag hade tur, för det fanns det!! In o lämna jackan, ta med vattenflaskan och så snabbt ner.....hade tom 3 minuter till godo när jag väl var inne i spinnigsalen! :)

Körde hårt och sen åkte jag raka vägen hem. Så härligt och ha körkort!! Imroogn ska jag dessutom hämta ut den riktiga varan, den finns att hämta på posten....:)


Körkort!!

Japp, nu är det ett faktum, jag har äntligen blivit godkännd på uppkörningen och fixade körkortet imorse! Så skönt att äntligen ha fixat det!!  Nu äntligen kan man göra ärenden utan att behöva ha Putte med överallt, han som ändå inte tycker det är så kul jämt!! BAra att kunna ta bilen och åka hälsa på hos folk! Kunna åka och handla utan att behöva ta med hela familjen! Sååå nice!

Men OJ vad läskigt det känns att nu kunna sätta sig bakom ratten själv, utan att nån sitter brevid och säger vad man ska göra och hur.....Hjälp! Men det ska väl gå bra...........Idag orkar jag dock inte ut och åka nåt, men kanske imorgon....

På tal o Style

Tänkte ära er med ett par låtar med Style dagen till ära. :)


Mattvätt

Hmmm matt-tvätt eller mattvätt, hur stavar man eg?? Hur som helst så är det det jag håller på med för tillfället. Tvättar köksmattan. Eller ja, just nu gör jag ju inte det, är ju här vid datorn. MEn jag har nyss gjort det, nu ligger den i sköljvatten i badkaret.....Putte lyckades spilla en massa grädde på köksmattan igår så det var liksom bara att gilla läget och tvätta mattan. Nu var den nog i behova av att tvättas ändå så nu fick jag ju en orsak...

Så förmiddagen får jag ju att gå iaf. Måste fixa lite i köket oxå. Sen vet jag inte ritkigt vad som händer på em, om Anna nu orkar ut och öka med mig.....Jag skulle behöva övningsköra lite inför måndagen.....Men gårdagens körlektion på körskolan gick kanon så det kanske går iaf....Vädret är inte världens roligaste idag....

Blåst har dom lovat oxå o jag som ska åka på kryssning ikväll......Jag och tjejerna på jobbt åker iväg med Silja Galaxy på en "studieresa". Vi har resan maten coh bastun betald, behöver bara betala för drickat...:)

Och 80-talsnostalgi blir det dessutom, Style ska spela ombord!!  Det ska bli kul!!

Nostalgi!

Alla som känner mig vet ju att det här är JAG :)


Favorit i repris

Testar om jag lyckas lägga in filmklipp och samtidigt visar er en favorit i repris. :)


Jobbat idag

och sen gick jag iväg till gymet för att träna så jag har itne hunnit skriva här tidigare idag faktiskt! Ifs så hade jag inte överdrivet mycket att göra på jobbet men tiden gick iaf.....

Sen gav jag mig iväg till gymet. VAr helt inställd på bodypump idag och trodde först det skulle vara kl 16.30 men tji fick jag, det började inte förrens kl 17.30. Jag gick ändå till gymet direkt från jobbet och gick 30 min på löpbandet. Sen åt jag en mandarin och cyklade 10 min på motionscykeln. Sen var det dags att träna bodypump. 3e passet denna veckan på bodypump och det var ju så kul!! Nästa vecka finns risk att jag inte hinner gå på nåt sådant pass så jag ville passa på liksom.....

Imorogn är allt som vanligt igen här hemma. Putte ska gå o jobba igen efter en månads ledighet och Lova ska gå till dagis.  Nu börjar det vanliga kuskandet omkring med minibussen till dagsi....dock har ju jag fått nytt schema så vi behöver inte åka tidigare än 8.30 på morgonen, skönt det iaf. Förutom nu i veckan som kommer, ska ju köra ett par gånger med körskolan och det är tidigt på morgonen så då får vi åka redan 7.30.


Snart oxå Mellodax!

Och medans körslaget rullar vidare så är det dax att börja ladda inför årets stora händelse, Melodifestivalen 2009!! 3 veckor kvar tills startskottet!! Och nu är startordningen klar och den kommer att se ut så här:


Här är hela startordningen!

Göteborg 7:e februari:

1. Nina Söderquist - "Tick Tock"

2. Jonathan Fagerlund - "Welcome To My Life"

3. Shirley Clamp - "Med hjärtat fyllt av ljus"

4. Scotts - "Jag tror på oss"

5. Emilia - "You're My World"

6. Alcazar - "Stay The Night"

7. Caroline af Ugglas - "Snälla, snälla"

8. Marie Serneholt - "Disconnect Me"


Skellefteå 14:e februari:

1. Lili & Susie - "Show Me Heaven"

2. Lasse Lindh och Bandet - "Jag ska slåss i dina kvarter"

3. Jennifer Brown - "Never Been Here Before"

4. H.E.A.T - "1000 Miles"

5. Markoolio - "Kärlekssång från mig"

6. Amy Diamond - "It's My Life"

7. Cookies'n Beans - "What If"

8. Måns Zelmerlöw - "Hope & Glory"


Leksand 21:a februari

1. Velvet - "The Queen"

2. Rigo & The Topaz Sound feat. Red Fox - "I Got U"

3. Molly Sandén - "Så vill stjärnorna"

4. E.M.D. - "Baby Goodbye"

5. Mikael Rickfors - "Du vinner över mig!"

6. Maja Gullstrand - "Här för mig själv"

7. Sofia - "Alla"

8. BWO - "You're Not Alone"


Malmö 28:e februari

1. Agnes - "Love Love Love"

2. Star Pilots - "Higher"

3. Susanne Alfvengren - "Du är älskad där du går"

4. Anna Sahlene & Maria Haukaas Storeng - "Killing Me Tenderly"

5. Thorleifs - "Sweet Kissin' In The Moonlight"

6. Sarah Dawn Finer - "Moving On"

7. Next 3 - "Esta noche"

8. Malena Ernman - "La voix"

Körslaget

Vilken skräll!! Men OJ så roligt!! Kör Wells åkte ur körslaget idag och det var nog inte många som trodde, inte ens jag! När det bara stod 2 körer kvar så var det Wells och Magnus kvar så trodde jag att Magnus skulle åka, tyvärr. Visst jag hade velat ha kvar både Magnus och Wells, men förr eller senare måste ju nån av dom ut eftersom det bara kan vara en vinnare.....Och jag hejar ju på Magnus, så klart jag är glad. Såg ni Magnus min när Gry sa att det var Team Magnus som fick köra vidare? Inte ens han trodde nog på att han skulle gå vidare......Vilken revanch efter hans förlust i melodifestivalen sist han var med....!! Heja Magnus, hoppas du vinner hela alltet!!


Lova är glad att Team Hanna är vidare, hon är ju enda tjejen kvar. JAg är oxå glad att dom är vidare eftersom ajg ju faktiskt känner en av körmedlemmarna. Eller känner o känner, vi umgicks en gång i tiden när jag var ihop med en Bollnäs-bo.......Så vi har festat en del tillsammans och han sjunger otroligt duktigt!! Han är ju oxå leadsångare i Morgana Lefay, ett hårdrocksband som jag gillar.



Inget körkort idag iaf....

Jag var ju sååå nervös inför uppkörningen men nervositeten släppte så fort kontrolanten kom och presenterade sig. Körningen gick bra i det satora hela men ajg kuggade på en sån urlöjlig grej så det grämer mig enormt.....JAg körde in i flera korsningar i lite för hög fart, med 3ans växel.......då är ju farten lite högre........och på ett ställe så fannd et en cykel/gångbana precis innan jag skulle köra till vänster och jag skulle tydligen ha stanna framför gångbanan först för att kolla om det kommer cyklar och gående och sen ta nästa etapp till vägen ( det var lite skymd korsning...). Så det kuggade jag på!! Så onödigt!! Min körskolelärare trodde jag hade blivit godkännd och blev helt paff han med när kontrolanten sa att jag itne hade fått goskännt......Körskoleläraren trodde bara jag skulle få en liten bakläxa ang korsningarna men inte att jag skulle bli kuggad.....

Så nu gäller det att finslipa stilen och se till o klara sig nästa gång som blir den 26e januari.

Jag är ju iaf inte den första och definitivt inte den sista heller att kugga!

Nervositet=bantningskur???

Hur kommer det sig att man alltid blir dålig i magen när man är nervös?? Jag har hunnit gå på toa redan 3 ggr sen jag vaknade..... Värsta bantningskuren ju! Är superduper nervös inför uppkörningen, och ändå borde det eg inte vara några problem....Men det är väl eg fullt normalt att vara nervös. Men varför denna oreda i magen?????

Ny design!

Som ni märker så har jag fått ny desig här på sidan och det kan jag tacka Kim för! Tack snälla Kim för att du fixat detta åt mig! Du är bäst!

Teoriprov

Idag var det då dags för det fruktade teoriprovet. Jag kom till vv i god tid, var där redan en timme innan utsatt tid. Jag skulle ju ta foto coh skriva namnteckning som sen ska användas till körkortet. Sen var det bara sitta och vänta......

Själva provet var väl rätt OK egentligen, vissa frågor var kluriga, vissa svar var jag rätt osäker på och vissa visste jag absolut inte, men försökte tänka logiskt. OCh tydligen så hjälpte det, för jag fick 54 rätt av 65. Man ska ha minst 52 rätt för att få godkännt. Och antalet rätt struntar jag i så länge jag fått godkännt!! :)

Är sååå glad och mentalt känns det ju oxå skönt och bra så klart inför uppkörningen som ju är imorgon!!

Hade en sista körlektion idag med körskolan och det gick ju bra. Min körksolelärare tror på mig och jag tror så klart oxå på mig själv! Det är väl klart jag ska fixa det imorgon! Nu ska jag alldeles strax ut och köra med Anna en sista gång och sen SKA jag ha körkortet klart imorgon.

Panik!!

Nu börjar det kännas i magen att det snart är dags.....Imrogon ska jag skriva teoriprovet ochd et känns ju jätteläskigt, samtidigt som jag tycker att jag borde fixa det!  Jag ska alldeles strax ta och byta om, ska gå och träna bodypump med Jenny. Sen ska jag jobba 13-19 och sen plugga plugga plugga igen......

Igår var jag på årets första aerobicspass på Gröndal igen och det var kul! Inte alls lika jobbigt som aerobics effect passet på World Class.

Spinning & plugg

Dagen idag har gått i träningens och pluggandets tecken. Hade ställt klockan på åtta så jag skulle hinna upp i tid, få i mig lite lätt frukost och sen ta mig ner till stan och World Class o träna spinning med Malin. Det var ju oxå en upplevelse. Jobbigt? JA!!! Roligt? Jovars, jag tror nog att jag måste testa igen. Smart att börja emd ett 60 minuters pass? Tveksamt men jag överlevde.....
Nästa gång ska jag testa ett 45 minuters pass istället........Men testa igen, det måste jag ju.

Sen har jag mestadels pluggat teori idag. Jag måste ju liksom kunna det här nästa vecka......Och eftersom Anna inte hade tid och köra bil med mig idag så passade det ju bra att plugga teori istället. :) Imorgon ska vi dock köra massor.....

Men nu så är det dags att rikta uppmärksamheten mot tv´n, körslaget börjar!!

Fredag!!

Äntligen fredag, veckans jobba är avklarat!! Så skönt!! Jag trivs ju massor med mitt jobb men det är ändå skönt och ha lite ledigt ibland. Denna veckan har ju varit lite kortare ju iom att det var en röd dag i tisdags, trettondedagjul. Men from nästa vecka är det ju vanliga veckor igen. Fast vanliga vet jag inte, vi fick nytt schema idag som börjar gälla from måndag näåsta vecka och det känns ju helt galet konstigt att få helt nya tider. HAr ju haft mer eller midnre samma tider i ett par år nu och ska helt ändra om till ett sex-veckors rullande schema. Men jag klagar faktiskt inte. Visst det blir lite bökigare att hålla reda på tiderna men jag har ju iaf ett jobb!! Det är inte alla som kan stoltsera med det i dessa hårda tider. Våra rullande lediga fredagar försvann men vi har lediga dagar lite här o där istället när man har jobbat helg tex. Det blir säkert jättebra det här oxå, bara lite ovant nu i början.


Trötta barn?? NOT!

Mina kära barn har ju vänt på dygnet mer eller mindre och är gärna vakna lääääänge. Jag sa häromdagen att det är dags att börja lägga sig i tid igen, skolan börjar ju faktiskt för Linus nästa vecka och sen en vecka senare är det dags för Lova att gå till dagis oxå. Nu ligger dom i sängen och skrattar och skojar....Dom kom upp för ett tag sen och frågade om dom fick vara uppe lite till....försöka går ju! Nixpix var ordet! Jag fattar itne att dom orkar! Ändå gick dom upp när jag gick till jobbet imorse. Lova vaknade redan före åtta, Linus vid halv nio......

Men vänta......det blev tyst därinne.....Kanske kanske dom äntligen somnade 1 timme o 15 minuter senare.........???

Övningskört igen

Jobbade till kl 13 sen gick jag till körskolan. Hade endast 40 min lektion idag men vi hann med det vi skulle. Sen gick jag hem, satt en stund och softade och sen åkte jag iväg med Anna o körde lite. Vi körde lite rondeller, större korsningar med trafikljus och av misstag hamnade vi på motorvägen mot Sthlm. :) Så det vara bara att köra vidare och köra av vid Salem. Då passade vi på att åka hem gamla vägen så jag även fick landsvägskörning, i mörker!! Men i det stora hela tror jag att jag klarade mig galant!!

13edag jul

Idag är en röd dag, alltså är jag ledig! Inte ifs helt självkalrt men jag slapp jobba hur som ehslt och det är ju skönt. Ledig dag mitt i veckan innebär ju lite extra tid att göra vad man vill. Det var tänkt att jag skulle övningsköra med Anna idag, men hon hade inte tid. Istället pallrade jag mig iväg till gymet, till World Class nere på stan. Har köpt ett träningskort där för en månad och täntek försöka passa på att uttnyttja det så mycekt som möjligt ju. Det var tänkt att jag och Malin skulle ha kört spinning idag men hon känner sig krasslig och ville inte träna idag så då gick jag tidigare och körde aerobics effect och core express. Känns himla bra i korppen nu, trots att jag trodde där ett tag att jag skulle dö!!

Ingen övningskörning idag alltså. Imorgon ska jag köra med körskolan igen så det känns iaf bra. Känns lite pirrigt att veta att jag nästa vecka ska köra upp.....men som jag sagt tidigare, jag ska fixa det!!

Övningskört

Nu när man är i sluttampen av denna utbildning så känns det pirrigt. Var och körde med körskolan idag och har endast 2 lektioner kvar innan uppvärmningen då det är dags att köra upp.....Pirrigt o läskigt är det!!

Idag gick det dock bra att köra, trots att jag fick köra en anna bil än den jag är van vid. Ifs så är det ju bra att testa olika bilar men jag är ändå glad att jag får köra upp med bilen jag har övningskört med.

Imrogon planerar jag att övningsköra med Anna och sen ska jag återigen köra med körskolan på onsdag. I helgen blir det intensiv-träning och sen nästa vecka är det upp till bevis!

Men jag tror på mgi själv! Det måste jag! Annars kommer det att gå åt skogen.........

Disney On Ice

Då har jag och Lova haft en riktig tjejdag idag. Vi gick upp kl 8 för att äta frukost och klä på oss varmt. Kl nio gick vi hemifrån till pendeltåget som skulle ta oss till Stockholm. I Sthlm bytte vi till tunnelbana och väl framme rusade vi in på Globen då Lova behövde gå på toa.

Vi försåg oss med popcorn och cola och så satte vi oss vid våra platser. Strax efter kom oxå Sabina med familj och nu var hela gänget samlat. Jag ahde lyckats fixa biljetter precis brevid Sabina m familj som tur är. Föreställningen var nog mer än 2 timmar lång inkl paus. Lova var så dutkig och satt still hela tiden. Hon var väldigt faschinerad av vad som hände på isen. Fick inga bra bilder med min kamera tyvärr men några små filmsnuttar iaf. Så man har nåt att minnas dagen med.

Efteråt gick vi in i Globen City för att hitta nånstans att äta lunch. Vi hittade till slut ett litet ställe där det bla fanns pannkakor till barnen och jag valde att äta fetaos/spenatpaj. Efter lunchen var det dags att besöka toaletten igen inan vi skulle börja färden hem. Vi var åter hemma strax efter fem.

Dagen snart till ända

och jag har inte gjort många fler knop idag. Var dock utomhus en sväng i det kalla vädret, var tvungen att gå att handla. Vi har idag haft närmare 8 minusgrader och det tom snöade ett tag.

På affären blev det tacos, godis och julmust som inhandlades. På em kom Anette m familj och hälsade på och jag tyckte det passade att bjuda på lite mat. Till det belv det några öl och så kaffe lite senare. Vi såg på hockey på tv och senare blev det även körslaget innan Anette m familj åkte hem....

Det var väldans trevlig och ha dem här och snart så ska jag gå o sova. Stor dag för mig och Lova imrogon då vi ska till Globen och se på Disney On Ice.

Lördag

En slappardag för min del idag. Dagen har börjat väldans lugnt. Jag har läst igenom en bok,riktigt kökslitteratur som går så fort att läsa när man väl sätter igång. Skräp kan anses för vissa, roligt tycker jag ibland när man vill ha nåt lättläst som amn kan klägga ifrån sig efter ett par sidor eller att läsa ut på en gång. Harlequin är det jag pratar om. Nu när den är utläst kan jag sätta igång med en annan bok som jag gärna vill börja läsa. Det är En bok av Nora Roberts, en av miona favoritförfattare. Har fö beställt en till bok av henne som lär dimpa ner i brevlådan vilken dag som helst.

Böcker är verkligen livet. JAg hoppas mina barn kommer att uppskatta böcker lika mycket som jag när de blir större. Det är ju så skönt och kunna ta en bok och bara läsa och glömma omvärlden en stund. Perfekt oxå när man reser. Linus tycker iaf om att läsa Lasse Maja böckerna....Får hoppas han fortsätter tycka om läsning.....tills killnad från hans far som nog aldrig läst igenom en bok....:)

Trött tröttare tröttast!?!!

Idag känner jag mig supertrött. Hade såna problem och somna igår kväll, var inte ett dugg trött när jag gick o la mig strax efter elva. Men var  desto tröttare när klockan ringde imrose kl 07.30. Tryckte på snooze o sov vidare. Klockan ringde igen 9 mnuter senare och då insåg jag att det inte fanns nåt alternativ....bara pallra sig upp. Jobbet kallar....

Kommer ut i köket och ser att det är 10 minus grader ute!! Brrr!!! Vill inte ut, vill krypa ner under täcket och somna om.....

Men som sagt, bara att bita ihop......

Gick raskt till jobbet och det gick ju, fast det var kallt! Väl på jobbet var Jenny dålig och jag tyckte hon skulle gå hem och krya på sig....så idag har det bara varit jag o Malin som jobbat. O så Pooltjejerna så klart. Men det gick faktiskt riktigt bra och dagen bara flög förbi. Dock är man trött i huvudet nu istället.....

Trött var alltså ordet för idag....:)