Back in school!

Ja idag har jag varit med Linus i skolan. Det var dock ingen vanlig skoldag idag utan gick i hälsans tecken. Hälsodagar x2 har de denna veckan. Idag bjöds det på frukost till alla i skolan, så även jag fick frukost. Sen var det tai chi gong (Stavas???) och sen rast. Efter det var det skattjakt där man först skulle hitta en ledtråd med en skattkarta, sen göra uppdraget som stod i "ledtråden". Uppdraget bestod asv 3 delar: att göra en priatkarta, att hitta på en piratsång och en piratdans. Linus hamnade i gruppen med dans så de hittade på en liten dans och dansade till sången som en anna liten grupp barn hittade på. Den tredje gruppen höll i piratflaggan och dansen pågick runt dem. De fick en timme på sig at fixa detta, sen var det lunch och sen uppvisning efter lunchrasten.

Till lunch fick vi god lasange med pizzasallad, rivna morötter och en urgod coscossallad med bla bönor o ärtor o grejer i. Mumisgt gott måste jag säga!

Nu har vi kommit hem, alla utom Putte då. Lova tittar på Madagaskar 2, Linus spelar tv-spel och jag sitter här vid datorn! :) Ute är det regn o rusk och riktigt kallt faktiskt för att vara 4e juni.....9,4 grader visar vår termometer....

Tycker synd om alla som ska gå på Bruce Springsteen ikväll....det är ju utomhus på Stadion....
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?