Shopping

IDag har vi varit iväg och shopapt lite på El Giganten. Maken fick ett presentkort när han fyllde år i juni (!) förra året och nu har han utnyttjat det. Det blev en Soda streamer! :) Det gilalr vi. Nu kan man få bubbelvatten när man vill! Klart vi oxå köpte lite smaker oxå som cola, appelsin och päron-smak.
 




Sen var jag till affären och handlade lite tillbehör till maten och hittade det här:


 Mellanmjölk som har svart skal och stödjer WWF´s kampanj för Earth Hour nästa lördag den 28e mars. Då uppmanas alla släcka lamporna mellan 20.30-21.30. Jag ska göra det, ska du???
Postat av: Kim
URL: http://tantkim.blogg.se/ 2009-03-21 / 23:04:30

Haha vi får se om jag kan släcka lamporna. kanske lampor men inte tv eller data. :P hihi.

Ja jag ville ha lite mer vårigt. Ja men det är bara gå in på http://www.double.net/ där har dom reklam som man får pengar för. Sen om du ska lägga in reklam så kan du kolla på denna sida. http://www.designadinblogg.se/2008/july/tjana-pengar-med-double.html bara kopiera och klista in i adress fönstret. :)Om det är för svårt så hojta till så hjälper jag dig. =) jag är ju inte elak ju =P klart hjälper jag dig. nästan släkt ;)

Postat av: Eva
URL: http://gravidigen.webblogg.se/ 2009-03-21 / 23:07:11

Hej! Coolt mjölkpacket, självklart ska jag försöka släcka ner, men jag sover nog redan så, hehe... Är ju så trött så jag somnar oftast med grabbarna kl 20 :)

Är det gott med bubbelvatten man gör själv?





Svar:Nej det e ju sant, hon e så himla söt o go, väldigt lik sin mor :)

Mmm.. Sant, cola e nog inte så farligt trots allt :) Tack! Kram

Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?