Phuh!!!

Sitter här i soffan för första gången idag och är helt slut i kroppen! Hade eg tänkt ta mig iväg på en stavpromenad men jag orkar inte! Jag har hållit igång sen halvelva i förmiddags här hemma. Mellan 10.30-14.00 hade jag tid i tvättstugan och sprang upp o ner för trapporna i minst 12 ggr. Vi bor ju i hyreshus på andra våningen, ingen hiss. Däremellan började jag röja i Lovas rum som har sett ut som ett bombnedslag....jag slängde 3 kassar med skräp o leksaker som var sönder. Jag har flyttat på hennes möbler för att komma åt alla skrymslen som finns och dammsugit ordentligt och torkat golvet. Efter det har jag även dammsugit överallt (förutom i vardagsrummet för det ska maken ta......) och så har jag även torkat golven i resten av lägenheten (förutom vardagsrummet dårå... ) I köket tog jag 2 omgågnar, bytte vatten emellan och körde en exrta gång och moppade o moppade - vilket jäkla motionspass det blev då! Helt svettig och slut efteråt. Men nu är det skinande rent och jag har äntligen tid att sitta och pusta ut en stund.

Just det, jag tog även ut Lovas mattor och piskade dom i en kvart....tills jag kom på att de nog får plats i tvättmaskinen! Så jag slängde i dom oxå o nu har jag två mattor som hänger ute på balkongen och är så fina o rena....

Funderar på att lägga mig i badet snart med ett glas rosé o en god bok.....mmm vad gott det vore! NÅja, kan hända att det bara blir ett bad utan rosén...vi får väl se....Men visst är jag värd ett glas!??
Postat av: Lina
URL: http://gravidforsakring.net 2011-07-11 / 03:42:59

Megafin blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?

Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?