Veckan som gått

har ju verkligen gått i rasande fart! Ibland borde man bara stanna upp och fundera lite....men ändå kör man på i vanlig takt!

Jag har iaf haft lyxen att vara ledig igår fredag och så kalrt även nu i helgen. Igår passade jag på att åka iväg o träffa en kompis som jag träffade via nätet när jag var gravid med Lova. Vi har inte setts på evigheters evigheter och vi tyckte det var på tiden! Och ett bonus med det hela var alla fina smycken jag blivit ägare till! A-K har börjat pyssla med att göra smycken och de är otroligt fina!

JAg fick otrolgit mycket gjort ändå igår tyckte jag. Efter att barnan gått till skolan så satt jag vi datoer en stund, satte igång en omg tvätt o fixade i köket. Strax före tio åkte jag iväg för att handla på Willys o Weda lek. På willys blev det lite middagsmat coh shampo o grejer och på Weda lek blev det en present till min guddotter Ellinor som fyller år.

Eftermiddagen var jag alltså hos A-K o sen bar det av hem, hämta maken på jobbet och sen hem o fixa middag....

Hos vv i torsdags hade jag ju lite press på mig.....jag skulle ju fixa att gå ner 1,4 kg på 2 veckor....första veckans nitiska pp-räkninge (med fest på lördagen hos Susanne) gav ett minus på 0,5kg. NU är det en vecka kvar och ajg ska nitiskt skriva upp pp även denna vekcna även om jag kom på att det ju är en röd dag på torsdag när vv eg är.....alltså har jag 2 veckor på mig....o det SKA gå!
Vikttankar igen.....

Idag trodde jag inte att jag skulle hinna till vv på lunchen så jag var eg inställd på att inte gå dit....men sen hann jag iaf under lunchen och gick öven om jag misstänkte att det inte var nåt minus....(hemmavågen skvallrade om det..) OCh visst rätt hade jag ju, det var ett plus på 0,1 kg, så ingen fara eg, det räknas ju def som jämnvikt, vilket jag def kan verkar det som....jämnvikta alltså! Men nu har vi ju det där lilla problemet med målvikten....jag har ju sagt att jag ska vara i mål den 1a juni.....det är om 2 veckor! VV den veckna är den 2a juni och då ska målet vara nått! Jag har 1,4 kg dit.......rent teoretiskt borde det gå, men jag vet ju hur jädrans svårt det varit i slutet och hålla motivationen uppe och verkligen tappa dessa kilon....Men jag ska verkligen försöka! Och det ska jag göra genom att skriva ner allt jag äter nitiskt i min checklista. Och den ska med till vv-mötena de kommande torsdagarna.....

Det börjar ju då bra med fest hos Susanne på lördag...........

ESC avgjord

och det blev svensk seger! Nåja nästan iaf...Det blev Azerbadjan (stavning?) som vann, men det var ingen enkel seger. Azerbadjan har svenska låtskirvare, hade svenska körtjejer och en svensk som gjorde koreografin till numret.

Det såg länge ut som att Eric Saade faktiskt skulle ta hem det hela. Efter att ha bytt plats med Azerbadjan fram o tillbaks så började Azerbadjan springa ifrån i sluttampen av röstningen. Ochn belv till slut segrare i kampen. I sista omg gick även Italien förbi Sverige som slutade på 3e plats. Bästa placeringen sen 1999 då Charlotte Perelli vann. Eric ska dock vara riktigt nöjd med sin insats, han gjorde det han skulle o det blev kanon! En liten miss i början med kameravinklarna men sen satt det som en smäck! Riktigt spännande och rolig tävling igår faktiskt!

Ny buzz-kampanj

Då var det återigen dags för en ny buzzador-kampanj. Denna gången handlar det om en nätsida loppi.se där man kan köpa och sälja saker. Lite som tradera. En procent av intäkterna de får in skänks till välgörande ändamål Barn/miljö, i mitt fall går det till SOS barnbyar.

På loppi.se kostar det 30 kr att lägga upp annonser, men som jag förstod det så får man ladda upp hur många annonser man vill under 30 dgr för samma pris. Jag som ingår i buzzador-kampanjen gör detta gratis dock. Att vara buzzador innebär ju att man pratar med sina vänner och bekanta om kampanjerna man är med i och på så sätt för vidare budskapet.

Skulle du vilja bli buzzador, säg till mig då! :D

Detta är bla en av mina annonser på loppi.se:

ESC

Då var det dags igen! Eurovision-dax! Första semin avgörs idag där 10 st får komma till finalen på lördag. Andra semin är på torsdag. Då tävlar Sverige och självklart hoppas man ju att vi kommer till finalen.

Ikväll hoppas jag att Finland kommer vidare, för i år har dom ändå lyckats med en bra låt. Och så hoppas jag att Ungern lyckas bra med sitt framträdande, för den är grymt bra på skiva iaf...

Barnen har snällt fått gå o lägga sig...det är  ju trots allt skola imorgon. Putte har oxå gått o lagt sig men mer i protest! Han tycker detta är så dåligt och vedervärdigt att det inte ens går att sitta bredvid och spela på datorn...

MEn hittills kan jag bara hålla med...det låter sååå illa....

Mycket skitlåtar med i år.....fast några guldkorn finns det allt....

Träning

Det är tisdag förmiddag och jag har redan hunnit träna för andra gången denna veckan.

Igår var ajg till gymet efter jobbet och körde crosstariner i 50 min. Sen gick jag hem 25 min. Min väg hem är ju mest uppför, vi bor ju trots allt i backarnas stad...:D

Väl hemma hade jag lätt kunna gå eller tom springa en vända till! Var helt hög på endorfiner! Då bestämde jag att jag idag ska gå till jobbet efter att ha varit hos läkaren som ligger vid Södertälje Syd. Sagt och gjort. Jag fick skjuts till läkaren av mina snälla svärföräldrar men sa sedan att jag skulle gå tillbaks. Så jag gick en liten extrarunda som totalt blev 5,2 km i 60 min.

Nu är jag på jobbet och är ladda för jobb fram till kl 19.00!

Kalasat klart!

Då är helgen äntligen över och årets jobbigaste kalas över.

Lova hade 21 st tjejer som kom på hennes kalas och det fikades och öppnades presenter och dansades....DJ Wilma med kompis kom i tid och Lova var supernöjd med sitt kalas. Det märktes vad hon hade önskat av sina kompisar ...var o varannan kom med det....jag pratar så klart om Pet Shops! :D Hon fick även bla en bok och ritgrejer och ett par dagböcker, mjukisdjur, kläder och biobesök med middag och popcorn. Den tjejen somnade lycklig kan jag säga...

Linus Bowlingkalas gick oxp bra. Killarna spelade först bowling och sedan var det middagsdags. Han öppnade även sina presenter som bestod av några tröjor, presentkort, pengar och blad till innebandyklubban.

På söndagen firades barnen hemma med släkten och Sami med familj. Ännu mera presenter...o fika....

Men nu är det över för i år! :D

Kalashelg!!

Idag fyller Lova 8 år och hon ska ha kalas på fritidsgården mellan 12-14. Sen 2 timmar senare ska Linus ha bowlingkalas på bollhallen. Linus har ju oxå fyllt år!

Grattis Linus o Lova!

Hipp hipp hurra!!!!

Imorgon sen kommer farmor o farfar o Henkan o Kim o firar på em. Sami m familj ska väl dyka upp någon dag...idag eller imorgon! :D

Återkommer om kalasandet och resten av helgen i ett senare inlägg...nu ska jag fixa oss iordning o snart gå iväg till fritdsgården...

Vinter igen....??Det här är vyn från vårt kök denna nunderbara vårdag(??) den 3e maj! SNÖ!?!

Just i skrivande stund så har det iaf slutat snöa men det är endast 3 grader varmt ute.... Barnen fick ta på sig kläder efter lager på lager principen....vinterkläderna har jag ju plockat bort...Hoppas att värmen snart är tillbaks iaf!

EN liten kontrast då...så här var det för 1,5 vecka sedan.....