Verkligheten kom ikapp...

Igår hade jag en riktigt dipp-dag. Det började eg redan kvällen innan då jag pratade ut med Putte, som faktiskt ff är min make men blir ex så småningom....Vi är ju separerade o ligger i skilsmässa så inga konstigheter där alltså. Mitt beslut att ta steget och jag har inte ångrat det. Men ibland hinner ändå verkligheten ikapp en och man inser vad man haft och vad man förlorat. Och i dom stunderna är det svårt att komma ihåg vad det eg var som gick fel...O då slår det till! Jag har gråtit o gråtit o gråtit och riktigt kännst sorg över att det inte gick att hålla ihop efter 15 år. Samtidigt är det ju fakta, vi var verkligen inte bra för varann i slutet. Vi tog fram varandras sämre egenskaper och det är ju inte bra. Vi sårade varann omedvetet och kanske även medvetet ibland. Mina känslor dog nog rätt länge sen och då blir väl försvarsmekanismen en kylighet o kanske även elakhet...även om det absolut inte var meningen att såra eller göra någon illa. Jag älskar honom ff och han kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta, men han var inte mannen jag ska leva resten av mitt liv tillsammans med helt enkelt....
Nu efter att ha bott själv i 2 månader känner jag ändå att jag gjorde rätt även om man kan känna sig sorgsen ibland. Sorgen kumlinerade oxå iom att maken gått vidare och hittat en ny... det känndes jobbigt med tanke på att det gått fort...Men jag vet att han mår bättre av detta och då är jag glad! Jag vill inte att han ska sitta hemma o vara bitter o arg..att jag lämnade honom kanske var det bästa som kunde hända honom. Han har kommit ur sitt skal, börjat umgås med folk igen och kankse kankse hittat nån som kan älska den fina människa han är. Han är så värd det!
En vacker dag kanske jag oxå hittar nån att älska igen....

Glad Påsk!

Så här sista dagen på påskledigehten...
Haft fullt upp med påskmiddag hos Anette o Andre på fredagen där vi oxå sov kvar, barnen gick iväg till farmor o farfar på påskafton och kom hem sen på kvällen och igår var vi iväg till innebandycup i Täby hela eftermiddagen o var inte hemma förrens efter åtta. Idag är en sån där oplanerad dag då vi bara softar o tar det lugnt.....Linus har Lucas här (han har sovit här inatt) o Lov är iväg till Jasmina.
Själv sitter jag o softar med en kopp kaffe och känner mig allmänt låg....vet inte riktigt varför eg men man har väl sina dagar...Bra dagar o dåliga dagar...

Gaaah!

Fy f*n vad jag är sämst på det här med att blogga.......Jag måste verkligen ta tag i det här...
Hur som helst så går veckorna i rasande takt som vanligt....Knappt så man hinner med...Har jobbat som en galning känns det som....det märks att säsongen för resandet är på G....vi har mer att göra på jobbet och det är ju roligt!
Förra helgen hade Linus innebandycup i Katrineholm och det var ritkigt roligt att få vara med där. Cupen slutade i två förluster, en oavgjord och en vinst.
På söndag är det dags igen, då en endagars-cup i Taby på söndag eftermiddag.
Innan det hinner vi dock fira lite påsk hoppas jag. På fredag ska vi iväg till Anette o Andre och käka påskmiddag och då ska vi oxå stanna kvar o sova över. På lördag ska barnen på påskmiddag hos farmor o farfar.
På annan dag påsk har vi ff itne riktigt bestämt vad som händer.....får väl se....
Hur som helst Vill ösnka er en Glad Påsk ifall jag glömmer komma in igen! :D