Bilder från resan


   Amorella                 Linus spelar tv-spel

                                                                                         
                               Lova hittade en brandbil                    Linus spelar igen, Nintendo DS denna gången

...och tillbaks till Mello!

Ja då var sista delfinalen avklarad och det var ju....antiklimax. INte alls nåt bra startfält i min mening. De flesta låtar lät som nåt man hört förut. Men visst, Manus Uggla tex, han låter ju som Magnus Uggla och låten i sig gillade jag, dock inget jag skulle vilja skicka ut i Europa o representera Sverige. Nej tacka vet jag The Ark! Jag håller nog på dom nu i finalen. Vore ju nice och få se dom live i Helsingfors.

Men alltså, tänk om Magnus Carlsson hade fått vara med i detta startfält i lördags!!?? Han hade ju vunnit lätt ju!! (Ja, jag kan ff inte greppa att han inte gick vidare...)

Jaja, sista delfinalen såg jag och barnen på båten. Vi åkte iväg på en kryssning med  Emma och Fredrika o såg mello i vår lyxhytt där vi hade en tv. Resan i sig gick jättebra, förutom att det gungade lite väl  mycket på natten så stackars Linus mådde illa. Han kräktes 3 ggr o var väldigt orolig innan han somnade igen...Sen svo vi alla gott till sju då Lova tyclte att vi hade sovit klart. Barnen lekte massor, både i bollhavet och i lekrummet och Linus hann med ett o annat tv-spel oxå. VAr hemma igen sent igår kväll (strax före nio) o då var det bara kvällsmål som gällde och i säng.

OCh idag var ju dagen M som i Metallica!! Inte fick jag tag på några biljetter inte! Var ju helt omöjligt att komma fram i telefon så ajg får nog acceptera att det inte blir nån konsert för mig i år.... :(. Kankse får ta och planera in en picknick utanför Stadion den 12e juli. :)

Ok från det ena till det andra då, Stegrapporten:
Onsdag 21/2: 9803 steg, varav 1145 raska i 11 min
Torsdag 22/2: 5678 steg, inga raska
Fredag 23/2: 9582 steg, varav 2638 raska i 25 min
Lördag 24/2: 11074 steg, varav 4856 raska i 43 min
Söndag 25/2: 7737 steg, varav 1151 raska i 11 min
måndag 26/2: 11107 steg, varav 5773 raska i 48 min

Från Mello.......till Metallica!!

Metallica kommer till Sverige, till Stockholm i juli!!! Och jag bara måste gå! Men som vanligt så släpps biljetterna när vi har som sämst med pengar. Men jag måste verkligen gå!! Så på måndag bänkar jag mig i telefon igen kl 09.00 och hoppas på att komma fram! Nackdelen är att det redan sålts en del biljetter, till alla som är medlemmar i fan cluben- Och varför är inte jag det då????? Kan man ju undra.....

Nåja, det gäller bara att ringa ringa ringa och hoppas på det bästa.... Och kommer jag fram så får jag ta mig råd.... Alltå det var 8 år sen dom var i Sthlm senast! ( år sen jag såg dom sist!! Då var man ju tom backstage...det kan jag ju bara drömma om nu......:)

Ja jag är nog ff i schock!

Men det är inte bara därför jag inte skrivit på några dagar. Har helt enkelt inte haft ork eller lust! Men nu får ni en liten uppdatering iaf. :)

Hela söndagen gick mest åt att fundera på värför Magnus inte gick vidare. Hann med att ha ett Go Kids-party oxå med några gäster som kom. Roligt med barnkläder tycker jag. Det fanns massor jag hade velat ha, men det kostar ju lite så man får försöka köpa det som är mest aktuellt just nu och köpa mer sen kanske...

På jobbet har vi börjat märka av att folk börjar bli ressugna igen efter julen. Verkar som om folk återigen har pengar och åka för för vi har haft massor o göra. Kul ifs för tiden går ju så mycket fortare när man har nåt att göra än att bara sitta där o rulla tummarna.

Och idag är det ju fettisdagen.  Och jadå, jag har ätit en semla o lite av Lovas oxå.... Men gott var det. Tur att ajgv ar o tränade igår, gick dit dessutom så en extra prommis fick jag ju. På torsdag har jag planer på att gå på step/styrka och magstarkt.

Nä nu ska jag gå o lägga mig faktiskt. Har sån huvudvärk så lika bra och sova så mcyket som möjligt inatt... Stegrapporten hinner jag med dock. :)

Fredag 16/2: 9157 steg, varav 4452 raska steg i 40 min
Lördag 17/2: 1603 steg inga raska (typ till affären o tillbaka o lite steg hemma)
Söndag 18/2: 2654 steg, inga raska
Måndag 19/2: 12165 steg, varav 5265 raska steg i 46 min
Tisdag 20/2: 9789 steg, varav 2404 raska steg i 19 min

Skandal!!

Det är vad det är!! Skandal att inte Magnus Carlsson gick vidare, åtminstone till andra chansen. Men att bli
femma!!??? Nej det går bara inte! Försökte rösta på honom flera gånger men det gick ju inte att komma fram ens! Helt skandalöst. Skulle kanske ha ringt på det dyra numret istället, kanske hade haft bättre tur då.....

Det enda positiva i det hela är väl att man får höra låten flera gånger om nu. Men fan vad besviken jag är!!! Magnus skulle ju vinna allt och åka till Helsingfors ju....

Alltså jag säger bara Magnus Carlsson!!!

Alltså snacka om sångröst!! Och vilken utstrålning killen har! O då har jag ändå bara hört morgondagens låt som han ska uppträda med på melodifestivalen. Vilken man!! Jag tror jag är kär!! Tur för maken att Magnus inte gillar tjejer.... :)

Sitter alltså här och lyssnar på morgondagen låtar på svts hemsida. Mycket bättre låtar än en gång än de tex från första deltävlingen. Linus och jag hade redan bestämt lååångt innan att vi ska minnsann rösta på Magnus Carlsson, oavsett hur det låter. Som tur är så är låten KANONBRA!!! För min del får han vinna hela skiten!! Då får ju jag se honom i Helsingfors ju! JAg ska ju till Helsingfors och se ESC, visserligen har vi biljetter bara till sista genrepet, men det blir ju typ samma sak som o se finalen, minus röstningen bara.

Nä nu mpste jag lyssna på Magnus igen......


 Mummms...

Jag igen! :)

Jag igen! :)
Och så här ser jag ut med kläderna på enligt modellen..... jaja...som sagt, med en nypa salt så! :)

Dagens stegrapport då: 13180 steg, varav 5350 raska steg i 45 min.


Virituella jag!


Virituella jag!
Så här ser jag ut enligt HM´s virituella modell. Den är väl lite väl förskönande skulle jag säga men det närmsta jag kom....För så snygg är jag inte på riktigt!

Glömma stegräknaren!!

Idag lyckade jag med konststycket att gå till jobbet...utan min stegräknare!! Upptäckte det när jag kom till jobbet och fick halft panik!! Vad gör jag nu!! HAr ju blivit så himla van att han stegräknaren på mig jämt att jag nästan kännde mig naken utan den!! Halllååå!! Hur kan man blir beroende av en jädrans stegräknare!!???? NÅja, jag kan det iaf tydligen....

Idag är det alla hjärtans dag och det har ju firats på oliak sätt. På jobbet var vi ju tvungna att fika så klart. OCh jag tackade ju inte nej....
Sen kom jag hem och Linus hade gjort fina saker i skolan...till pappa och Lova! Till mig hade han inte hunnit göra nåt... :(. Men han tröstade mig med att säga att han ju faktiskt målade en fin målning till mig igår. Och det är ju alldeles sant!!
Sen kom ju dessutom pappa hem med både blommor och chokald. Visst belv jag glad och hade nästan räknat med chokladen oxå (fick ju det förra året) även fast jag eg  inte ska ha nåt under veckan.... Men vad fasiken det är ju alla hjärtans dag! IDga har jag inte mycket kurage att stå emot.... Jag tar nya tag imorgon!

Jag kan iaf ge er stegrapport för igår och måndag.
Måndag:13381 steg, varav 6405 raska i 56 min
Tisdag: 9937 steg, varav 3547 raska i 32 min

Jag tränade dessutom lite girå, cyklade i 35 min och körde styrka i 30 min. Känns i bla tricepsen idag...ajajaj....

De växer för fort!

Barnen alltså!! Nu märker man bla på Linus att han börjar bli en stor kille som gärna testar sina gränser och kollar hur långt han kan gå. Han testar spec mig känns det som. Han har en kompis från skolan som han leker massor med och det är ju jätteroligt att han hittat nån han verkligen trivs med. Han tom vågar prova på nya maträtter bara för att Z oxå äter det. OCh idag fick han förtroendet att gå själv hem till Z tillsammans med Z visserligen. De lovade gå via tunneln och inte den kortaste vägen över bilvägen. Sen kom dom tillbaka, hade fått skjuts av Z´s föräldrar då dom skulle iväg o handla. Men innan dom kom hem till oss så hade dom tagit en liten avstickare till affären, helt själva och köpt godis! Det kröp fram här för ett tag sen. Linus vet att han inte får gå till affären själv och definitivt inte över vägen själv. Bilarna kör ju som dårar på denna väg ibland....Så utegångsförbud och kompisförbud är ett faktum!! Inte får han spela dataspel heller. En hel vcka gäller det. Hoppas han nu lär sig att man inte kan göra vad som helst. Jag vill ju så gärna lita på honom och ge honom mer frihet, men gör han sånt här så får det konsekvenser....

Annars har dagen gått i lugnets tecken, förutom att jag sätade i ett par timmar och har tvättan en maskin tvätt oxå. Stegräknaren har jag tyvärr inte haft på mig idag (glömde bort det i morse) så idag får ni ingen stegrapport!

Schlagercirkusen är igång på allvar!!

Idag var det deltävling nr 2 och det har ju självklart tittats på här hemma. Nåja, alla var ju itne lika entusiastiska som lilla jag, maken gick o la sig och sov kl 20.00 ikväll. Kanske inte behäöver förtydliga om att han _inte_ gillar melodifestivalen!?? :)

Förra veckans deltävlign såg jag ju aldrig direkt, då jag ju var på konferensresa med jobbet på Cinderella. Visst hade båten tv-apparater, men vi satt o konfererade först och åt middag sen så tv´n hanns liksom inte med. Som tur är så fick jag ju rapporter i min mopbil under tävlingens gång. Startfältet förra veckan var dessutom inget att hurra för så det gjorde inte så mycket att jag missade det då.

Men idag då, laddat till 1000. Lova stackarn somnade dock redan kl 19.30 missade hela alltet! Men jag har spelat in det till henne. :)

Så här satt vi då, Jag, Markus och Linus opch tittade på delfinal nr 2 alltså! Linus o Lova fick lägga var sin röst på en låt dom gillade, och det blev ju så klart Jimmy Jansson. (Lova hade sagt det innan hon somnade så jag ringde in en röst åt henne). Själv a jag min röst på The Ark!! Sååå bra tyckte jag.

Dom gick ju oxå vidare direkt till final tillsammasn med en nykomling, en helt vanlig skolfröken, Marie Lindberg hette hon: Jättefin låt och så häftigt att en nobody kan bara komma och få alla röster bara så där!! :) Gillade skarpt. Lite besviken å Linus vägar då hasn favvis bara gick till andra chansen. Förra veckan röstade han på Andreas Lundstedt och då gick han ju itne ens vidare....

Men nästa vecka kommer vi att lägga alla våra röster på Magnus Carlsson!!! Ska bli så skoj coh få se honom igen. Han var Linus stora favorit förra året och kommer att bli så även i år, oavsett vad han sjunger kan jag ju lova. :)

Nåja, nu ska jag inte babbla mer, sak gå o sova.

Men en stegrapport hinner jag med. :)
 Torsdag 8/2: 17050 steg, varav 6790 raska steg i 65 min
Fredag 9/2: 10212 steg, varav 2532 raska steg i 21 min
Lördag 10/2: 8768 steg, varav 3404 raska steg i 32 min

Sov gott mina vänner!!

Brr vad kallt!!

Idag var det drygt 12 minusgrader när vi skulle iväg till dagis/skola/jobb. Skitkallt rentutsagt!! Men det var bara o pylsa på sig en massa kläder och se glad ut. Lova fick dessutom måla sig innan dagis då dom skulle ha maskerad idag på dagis (dagis hade årsdag) och Lova skulle minnsann vara tiger (eg leopard enligt dräkten då, men vem bryr sig!?) Storebrors ärvda maskeraddräkt och hon var så nöjd så.

Traskade till jobbet efter att ha lämnat barnen. Jobbade till kl15.00 som vanligt på onsdagar och sen skulle jag he, Stod i valet o kvalet, ska jag gå hem eller ska jag åka bussen?? Bussen lockade massor kan jag ju säga. VAr bra trött i både huvudet och kroppen så bussen drog mest! Vä ute i den friska luften så styrde benen helt av sig självt mot den sidan av gatan jag tar när jag går hem, annars är det ju närmare att gå åt andra hållet när man ska till bussen...

Så faktiskt så gick jag hem idag!! Dock blev det inte lika raskt som jag brukar, men vaddå? jag fick ju mig en halvitmmes härlig promenad. O så sparade jag en dyrbar bussbiljett!! För er som inte har nån koll på läget så har taxan att åka kommunalt blivit skyhögt om man inte har förköpta biljetter.

Imrogon rä jag återigen bokad till step/styrka. Ser fram emot o få träna ordenltigt igen. I måndags var aerobicen inställd och det var jympa istället. Jag och Anna funderade på att testa det först men insåg efter knappt en minus att NEJ, det här var inget för oss!! Vi provade lite på gymmet efter att ha värmt upp oss i var sin maskin (hon på nån typ av crosstrainer och jag på löpbandet). Men vi gav snabbt upp även gymet....
Men imrogon så!!

Nu ska jag ge lite stegrapporter igen, är ju en vecka sen nu....
Tisdag 30/1 Ingen uppgift tyvärr för jag har ju missat skriva upp det....
Onsdag 31/1: 5075, varav inga raska (var hemma och VABade)
Torsdag 1/3: 13861, varav 8510 raska i 78 min
Fredag 2/3: 7332, varav inga raska (Ledig så ingen prommis till jobbet)
Lördag: 3/2: 7655, varav inga raska (Ledig, dock på kryssning o dansade massor)
Söndag 4/2: 8114, varav inga raska (Se ovan)
Måndag 5/2: 7577, varav 1263 raska i 15 min
Tisdag 6/2: 10242, varav 3256 raska i 27 min
Onsdag 7/2: 14412 steg, varav 3841 raska steg i 34 min

Ja det var det från mig idag! Kramis!!