1a maj!

Guud vad tiden går fot ibland! Kom på att jag ju inte uppdaterat här på en vecka igen, så nu är det alltså dags. April flög förbi känndes det som. Vädret var ju som det brukar i april, vissa dagar riktigt fint och varmt för att nästa dag var ariktigt kallt istället. Vissa dagar var det så varmt att man kunde vara ute med t-shirt bara. Försök förklara det för barnen sen när det dagen efter är svinkallt och man måste ha dubbelt med tröjor plus jacka på sig!! NU sägs det att värmen är på väg tillbaks o att det ska vara hyfsat varmt på torsdag igen. Hoppas hoppas....
Min förhoppning är iaf att det blir varmare till nästa vecka, då det först och främst är vårfest på dagis, och man vill att det ska vara någorlunda varmt ute. Sen åker jag ju till Helsingfors för att se på melodifestivalen och då får det gärna var varmt och skönt ute, iaf i Helsingfors. :)

Vi har även flyttat med jobbet nu. Nu huserar vi i nya fräscha lokaler i Kringlan och trivs bra. Det är ju nya rutiner dock som ska skapas o våra lagringsutrymmen har ju nästintill försvunnit men allt som allt så känns det bra. Kul och ha det nytt och fräscht aif. :)
Flytten i sig var ju en pärs för sig. Vi packade typ allt i onsdags förra veckan och så på torsdagen hade vi stängt då flyyten då skulle bli av. Vi kunde dock itne börja jobba på en gång då allt inne i butiken inte var klart, bla elen var halvfärdig och våra skrivbord var halvklara. Väggarna skulle "stripas" med en massa bilder och innan de var på plats kunde vi inte ställa broschyrställen på plats o därefeter inte heller fylla dem innan de stod på plats. Blev en lååång dag och vi kom inte därifrån förrens vid 23-tiden.
Motion fick man ju iaf så det räckte den dagen.

                       
Så här fint fick vi det, utifrån sett på kvällen. Fler bilder kommer....
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?