Andra veckan redan

på rivstarten och jag har helt glömt rapportera! Fy på mig! Jo, det går ff bra. Maten funkar bra, jag har inte riktigt lika bra planering denna veckan som jag hade förra veckan (då visste jag ju vad ajg skulle ät i flera dagar i förväg) nu bestämmer jag mig typ dagen innan. Det funkar men jag borde nog göra lite mer o planera bättre.

Hur som helst, förra veckans vägning gick ju OK. Hade gått ner 0,5 kg sen fredagen innan, men 1,2 sen starten på måndagen. Hade ju av förklariga skäl gått upp lite under heglen då jag frossade i choklad o godis. :)  Hur som helst så är det viktigaste mina fredagsvägningar, det är ju då jag väger mig. :) Och imorgon är det dags igen. Spännande!

Det är iaf väldigt spännande och testa på rivstarten, fått bekräftat att jag faktiskt oxå kan om jag vill!! Men jag måste erkänna att jag saknar min frukostmacka och müsli! Så på måndag ska jag återigen återgå till min vanliga frukost med grov macka och müsli. Men lätt uppträappning med andra kolisar. Det jag saknar som sagt är ju mackan och müslin mest!

Dag 4

Och det går BRA!! Jag tycker det funkar ritkgit bra med rivstarten. Skönt oxå o veta vadman ska ha för mat varje dag, planering är A o O verkar det som för att detta ska funka. Visst det har blivit en hel del grönsallad, men jag har så svårt att komma på vad man ska ha till som även maken äter.... :)

HAn tycker det är lite jobbigare, tycker att han går hungrig. MAO borde han äta mer av proteinerna. Han är ju inte som jag som gärna äter keso o kesella till mellis tex. Eller en avocado! Mums! Nåja, jag kämpar på iaf och tycker inte ens att det är jobbigt!! Den stora prövningen kommer väl i helgen när barnen ska ha sitt lördagsgodis....Men jag ska klara det med! Får väl kanske bunkra upp med lite god ost o nötter. =)

Imorgon är det vägning. Ska bli spännadne och se vart det satnnar, har ju tjuvvägt mig under veckan och har ju lite koll på vart det lutar...Det borde bli ett minus iaf...

Idag har en ny fas av mitt liv börjat!

Eller inte bara i mitt liv utan även makens. Vi har börjat äta enligt GI och jag börjar med rivstart i 2 veckor. Så idag har jag ätit äggröra, bacon, stekta champinjoner och paprika till frukost. Mellis blev endast 10 st cashewnötter, Lova ville ut och cykla och jag hade inget annat med mig. Lunch blev baconsallad. Den var mumisg, hoppas Putte tyckte det med.  Jag förberedde det mesta igår kväll.

image110

Igår åt jag choklad, tänkte passa på då jag nu även kör godisstopp i några veckor. JAg kommer inte att kunna skippa godis helt i all framtid, men nu i början ska jag väl fixa det.....

Jag har tagit lite förebilder...ska väl lägga ut dom så småningom när jag är modigare....

Traskat massor!!

Denna vecka har verkligen gått i motionens tecken. Måndagen började med jobb så klart, så promenad till och från jobbet blev et. Hem o fixa lite och sedan iväg på träning, aerobics på schemat.

På tisdag skulle jag till läkaren. Har bytt vårdcentral och pga att jag behövde nya allergitabletter så var jag tvungen att träffa läkaren. Numera går vi hela familjen till Scaniahälsan. Detta ligger vid Södertälje Syd, ca 4,5 km från oss. Jag fick lämna Lova på dagis tidigare så efter att ha lämnat henne så gick jag till vårdecentralen. INne hos läkaren i typ 3 minuter och sedan traskade jag hem igen. Självklart var det oxå vårens varmaste dag hittills och jag hade vinterjackan på mig.....Ni förstår va? Svettigt värre!! Men det tog 49 min till vc och 49 min hem, en bra prommis redan före jobbet! Väl hemma var det duschen som gällde, sedan mat i magen och sen till jobbet. Och det blev även en promenad hem på kvällen. :)

Onsdag då, promenad till jobbet, fick skjuss hem. Väl hemma fixade jag lite middag och sen gick jag och Anna icäg till Gröndal för att träna. JAg tog med mig stavarna och stavgick. 30 min styrketräning och så promenad hem igen.

Idag har jag endast gått till o från jobbet, alltså lite lugnare idag....

OCh tack vare mitt fina promenerande så kommer det en lite stegrapport från mig sedan i måndags. :)

Måndag: 16772 steg, varav 9494 raska i 79 min
Tisdag: 22791 steg, varav 18581 raska i 148 min
Onsdag: 18315 steg, varav 9704 raska i 81 min
Torsdag: 12472 steg, varav 5053 raska i 44 min