Wii Fit

Idag har jag återigen tränat på den trevliga Wii Fit-brädan. Hur roligt som helst!!

Körde 35 min på konditionsövningar, sedan balansoch styrkeövningar. Totalt 55 min. Varmt och jobbigt och såå kul! Tacka vet jag våran fläkt som vi har ståendes i vardagsrummet!! Styrkeävningarna var jobbigare än jag trodde de skulle vara så nog är det regelrätt träning det där, det kan jag lova. Bra komplement till vanlig träning det är ju ett som är säkert.

Förutom det så har vi varit till badstranden i Tunanäs idag. Det var så härligt och varmt och underbart!! Jag som ju inte haft möjligheten att var med och bada tidigare, har ju jobbat, tyckte det var kanon!! Och jag har faktiskt badat!! Förra året blev det inget dopp i svenska vatten så detta var ju helt klart kanonskönt! Och värmebäljan ska hålla i sig ett tag till.....


För den som inte vet så har jag alltså semester!!! I 3 härliga veckor!! :) Om en vecka åker vi till Åland där vi hyrt en stuga. Ska bli skönt och få lite miljöombyte. :)

Har lovat återuppta mina stegrapporter oxå...en önskan från vår käre USA-kusin. :) Så här kommer en, håll till godo!!

Söndag (idag) 11876 steg, varav 1969 raska i 13 min ( dessa samlades under wii-fit spelet) :)

Så det får bli stratskottet för stegrapporterna då. :) Lovar hålla er uppdaterade!!

P.S. Stavarna ska med till Åland. :)

Släktträff på Tofsö

Igår var vi iväg till Tofsö tilld en årliga släktträffen där vi fick träffa makens kusin som är hemma på semester i Sverige. I vanliga fall bor hon i USA så det är alltid lika kul och få träffa henne när hon är här.

Dagen börjades med välkomstdrink, sedan fick vi grillbuffe med tillbehör, vin, vatten,läsk vatt till, gissa vad jag drack!? :) Vin så kalrt. Väldans gott var det. Efter en stund belv det efterrät med kaffe och bakverk. Allt var himlasn gott och det var ritkgit trevligt och få bli bjuden på underbar mat och dryck. Vi satt länge och väl i lugn o ro, förutom vissa av oss (jag och Kim) som fäktades en hel del med alla dessa getingar som ville åt vår mat....

Efter en stund gick vi iväg till den lilla sjön som låg en bit ifrån så barnen fick svalka av sig lite.

  

Det var visst skönt. Själv doppade jag fötterna, hade inga badkläder med mig ju.

Sen gick vi tillbaks och Lova fortsatte med sin favoritsyssla, plocka blåbär. Hon hittade en hel del, vissa torrare än andra, men hon åt med god aptit iaf. :)Tack snälla rara Tofsö-bor för en trevlig dag och god mat!!Celebert besök och Iron Maiden

Har ju glömt berätta att jag haft celebert besök. Mina två vänner från ungdomens tider i Finalsn har varit här. Den främsta orsaken var ju så klart Maiden konserten som jag hade fixat biljetter till. Men tjejerna kom redan på måndagkvällen coh bodde på hotell i Sthlm och letade sig till Södertälje på tisdagkvällen. Så efter att jag slutat jobba på tisdagen kl 19 följde tjejerna med hem till oss för en fika och pratstund...och massage!! J har ju utbildat sig till massör så hon var snäll nog o ge mig massage!! Underbart!!!!

Sedan på onsdagen var det alltså dags för Maiden konsert. Jobbade först till kl 15 sedan rusade jag till tåget och hann med det som gick 15.18!! Väl framme var det dags för möte med tjejerna, Stefan och co. Vi begav oss till Kellys där de serverar billig öl, 19 kr för en flaska. Kanoners! Till Sthlms stadion kom vi lagom efter att förbanden hade spelat men så pass att vi ändå hann i tid för Maiden. Sååå bra konsert igen och så värt pengarna!! Det var verkligen roligt att komma iväg och få se ett sånt fantastiskt band splea live, spec som dom ju oxå gillar den svenska publiken. Synd bara att man inte har pengar och åka till Göteborg den 23e juli då de spelar på Ullevi.
Wii Fit

Måste ju vara det bästa som spelvärlden kommit på!! Hur roligt som helst och inte sitter man ju still heller när man spelar. Först när vi köpte Wii konsollen så blev jag glad då det ju fanns en massa olika sporter man kunde spela. Man kunde liksom kombinera nytta med nöje samtidigt när man spelade tennis, bowling, baseball etc.

Och nu detta Wii Fit!! Det finns yoga, balansövningar, styrekövningar och aerobicsövningar ( dvs konditionsövningar). JAg har testat några av balansövningarna och så en del aerobicsövningar. MAn ska bla springa runt olika lopp, den första tiden var typ 3 min, sen avancerade man och fick längre lopp att välja mellan. Den sista jag "sprang" var på 11 min. Perfekt om man tex springer det loppet x 3. :) Svettigt värre, det kan jag lova! Step körde jag oxå, ltie olika kombinationer ochd et tar lite tid innan man hajar hur det funkar.... Men det måste som sagt var det absolut bästaste tv-spelet som någon kommit på!! Tom jag gillar det ju!

Och jo en grej till, spelet räknar ut ens bmi, man kan sätta viktmål etc.....hur kul som helst!!

Återbesök på BVC

det har vi varit på idag. Lova fick ju komma tillbaks för att kolla synen än en gång då hon inte såg sista raden förra gången vi var där. Men det var ju precis som förra året, klart hon såg mycket bättre när hon inte var spänd o trött. Tjejen ser perfekt, satt bara och skrattade igenom undersökningen och pekade på rätt bokstäver! :)

Ja och juni bara rusade förbi. Midsommar skrev jag senaste inlägget och det var ju inte igår direkt....

Putte jobbar i 4 dgr till sen börjar hans o barnens semester. Själv har jag ytterligare 2 veckor kvar sedan innan jag får gå på semester. NÅja, kanske vädret hinner bli bättre tills dess? Igår regnade det massor, idag är det oxå ff grått och småregningt....

Träningen går oxå finfint. Sista veckan som Gröndal har öppet så jag måste ju dit så klart. Har fått dra ner lite på tiden på gymet då Linus uttryckte sig häromdagen att jag jämt var borta  tränade...eller jobbade...Så nu ber man snällt barnen om lov innan man går o tränar! :)

Men idag blir det inget. Ska snart traska iväg till jobbet ch jobbar ju till kl 19. Har dock hunnit gå i 69 minuter redan. Först hem från bvc och sen när jag lämnade barnen. Linus går ju i Blombacka nu på sommaren och Lova på Blomman i Brolunda denna sista veckan. Det blir extra promme det!!