Cypern here we come!!

Nu sitter jag här äntligen och pustar ut efter en lite halvstressig dag. Har ju jobbat hela veckan fram tills igår sen var vi på middag hos svärföräldrarna igår kväll, vilket var väldigt trevligt. De åkte till Toscana idag och vi drar till Cypern imorgon.

Idag äntligen då tog jag tag  packningen. Tror jag har fått med allt.....Men det viktigaste är iaf med, pass, biljetter, pengar krdeitkort o bikini. :)

OCh jag fattar inte hur man eg ska packa lätt!? Jag kan då inte kosnten iaf. Vi har lyckats med konststycket att ha med oss 3 resväskor plus varsina handbagage. Putte får ta med sig en ryggsäck med sina mediciner i. Jag har min handväska med pass o biljetter etc. OCh barnen har var sin väska med leksaker i. Resväsdkorna då? Jo den största innehåller mina o Puttes kläder. MAn msåte ju ha med sig lite kläder när man blir borta i 2 veckor. Vi har ju dessutom all inclusive inbokat, vilekt betyder att vi äter middag på samma ställe, samma restaurang i 2 veckors tid. Och det i sin tur betyder ny top/överdel för min del varje kväll!! Så är det bara, går inte att komma ifrån..... Nåja, den andra resväska som är modell mindre innehåller Linus o Lovas kläder. Och så den tredje väskan innehåller våra skor och hygienprodukter.....

Vi tänker iaf njuta av våra 2 semesterveckor och hoppas ni andra får det bra här hemma!! Vi lovar att skänka er en tanke när vi ligger där vid poolen med var sin drink.....


Kram på er!!

Mellodags!!!

Åh, jag är så nöjd!! Idag släpptes biljetterna till melodifestivalen och vi var några stycken som skulle försöka få tag på biljetter. Vi vet ju sen förut att det brukar vara nästan omöjligt att få tag på en biljett men försöka går ju! Bara som exempel kan ajg ju nämna Metallica-biljetterna som släpptes i måndags som gick åt på 30(!!!) min. 30 minuter!!!  2 fullbokade globen-konserter på 30 minuter....helt sjukt!

Så idag hade jag då bestämt att inte ringa utan köa istället. Hade kollat upp att träffpunkt tälje skulle öppna kl 9 när biljetterna släpptes. JAg stod utanför dörren kl 08.20 - helt solo!! Inte en människa syntes på plats. Och så fortsatte det. Ingen mer kom o köade. 20 min i nio blev jag insläppt i värmen. Väl då kl nio när biljetterna blev bokningsbara så rasslade bokningarna in sa dom. De var 2 st som jobbade och de såg hur platserna bara försvann....men jag hann få 4 st biljetter på sekt A13, Rad 3!!! Sååå nöjd är man ju då så klart!! När jag gick därifårn ca 5 min senare så sa dom att det redan var så pass fullt att de platser med skymd sikt började säljas ut....

Enligt aftonbladet tog det 20 min att sälja slut på biljetterna till finalen. Vad kan man säga??? Jag är hur som helst glad att jag kom på idén att gå till Träffpunkt tälje o köpte biljetter där. Det ska jag göra nästa år med. :)

Långledig helg

Igår var det fredag och jag o Lova var lediga. Vi passade på att gå till öppna förskolan där Lova målade 3 teckningar och pysslade lite. Vi fikade och åt lunch där oxå innan vi gick vidare till frissan för att klippa Lova.
Hon blev riktigt tjusig.

            

Väl hemma tog vi det lugnt. Idag lördag har vi planerat at åka hem till Anette o André för att fira Sandra som fyllt 9 år. Sen blir det en lugn hemmakväll.
Imorgon är det Turinge marknad i Nykvarn dit vi funderar på att åka. Sedan på em ska vi hem till Henkan o Kim för att fira Kim som fyllt 22 år. Mycket firande nu.

Vi skulle behöva få tid och åka till Tullinge någon dag oxå, Daniella har fyllt år och så även Claudia.....Mycket nu....

Och om 2 veckor åker vi ju utomlands!! Längtar massor!!

Den nya förskolan

Högmohöjdens tillfälliga förskola ligger alltså ca 5 km från oss. Tack vare minibussen så funkar det bra iaf. Chauffören Fredik är jättetrevlig och kommer bra överens med barnen.
Lokalerna verkar OK. Ska uppdatera med lite bilder så småningom så ni får se. Det är lite väl högljutt, men ska fixas med ljuddämpande material. Sakta men succesivt börjar det likna nåt och fröknarna och barnen anpassar sig. Lova tycker det är lite spännande med bussturen till dagis och med de nya lokalerna. Nu väntar de ivrigt på alla nya uteleksaker som ska anlända  helgen....Det blir nog bra det här....