Resfeber

Ja nu börjar Kina-resan närma sig och jag börjar bli rikgit nervös. Egentligen förstår jag inte varför, jag borde ju vara rätt resvan...Men det är alltid pirrigt innan man väl är på väg. MAn är nervös för att det ska hända nåt på vägen till Arlanda, man kanske har glömt nåt vikigt hemma etc etc...
Nu åker jag ju dessutom själv medans resten av familjen stanna hemma och det är oxå ett moment som gör att det blir mer nervöst. Man har inte kontroll över situationen....Men men jag vet ju att barnen har det bra hemma med sin far.
Just nu är dom iväg med farmor o farfar till Trosa på släktträffen som blev inställd igår men flyttades till idag istället. Själv kan jag ju då inte vara med eftersom jag ju ska till Arlanda snart....Så jag har vinkat av barnen och gråtit en kvätt....man kommer ju sakna dom små liven...
Resväskan är packad och jag är redo att åka......1,5 timme kvar då...

Regnig lördag

Igår fyllde jag år och det var meningen att släkten skulle komma o fika lite...men utte belv sjuk och ville itne smitta de adnra så vi ställde in. Sami kom med barnen ändå, han hade ingen bacillskräck. :D JAg får ta och fira med släkten efter Kina-resan helt enkelt.
Idag skulle vi så ha åkt till Trosa på släkt-träff, men pga tråkiga omständigheter så belv det inställt. SÅ nu sitter jag här och gör ingenting för tillfället. Eller jo, jag surfar ju runt lite och lyssnar på 80-talsmusik. JAg måste ladda lite inför kvällens 40-årspartaj. JAg o Putte är bjudna på fest hos en av Puttes jobbarkompisar som jag ju oxå så kalrt känner och hon har 80-talstema på festen. Nu är ju Puotte sjuk men jag får åka dit med Linda o Robban ist. Lär väl inte bli hela natten iaf, hoppas jag....SKa ju vara någorlunda pigg imorgon då jag åker till Kina.
Har packat ner lite kläder och har lite toalett-grejer kvar att packa ner....Pengar är växlade och jag är redo för Peking!! :)
Ska bli rikgit roligt att få åka iväg!

Sjuk

ja det började ju bra....min jobbvecka alltså! Jobbade en och en halv dag och fick sen känna mig besegrad....förkylningen ahde satt sina klor i mig! Nu har jag varit hemma sen i tisdags och idag är det torsdag....Men tack o lov börjar det vända och jag mår mycket bättre och ska jobba imorgon.
IDag ska vi ut till Vackstanäs för att träffa Lova som är på gympa-läger där. De har småstjärnonrna-typ uppvisning ikväll o man får komma o titta. Ska bli kul och jag längtar massor efter henne. Även fast det måste medges att det är rätt skönt med tystheten hemma.....

Tillbaks fr semestern

Då har jag snart (om några timmar) haft 3 veckors välfylld semester. Vi har hunnit med Malmö, Simrishamn, Vejle i Danmark )där vi övernattade) o dagarna var vi i Billund, Legoland, sen Göteborg och till sist en vecka på Åland.
I Malmö bodde vi på Scandic Segevång i3 nätter och tillbringade dagarna tillsamanns med Gaby o Oma & Opa. Oma & Opa var visserligen bara hemma o där var vi varje dag o hälsade på o blev utfordrade. Men Gaby följde med oss på olika ävnetyr då vi en dag bla åkte till Puttes födelseort, Simrishman. Vädret var inte den bästa under vår vistelse i Skåne, men i Simrishman såg vi tom lite sol...:D. Trots frånvaron av solen så hann barnen bada i utomhusbadet på Segevång. Tom jag badade första dagen vi var där.
Efter härliga dagar i Malmö var det dags att åka vidare mot Danmark. Danmark blev ju oxå ett äventyr. Först o främst så verkar det som att danskar inte vet vad gluten är, så maten var rätt obefintlig för Puttes del som knappt vågade äta nåt...
Legoland vra ju oxå ett äventyr i sig. Jag, Putte o Lova besökte parken 2 dgr, medans Linus åkte till Lalandia dag 2 tillsammans med Johannes o familj som oxå var i Danmark samtidigt som oss.
Efter Danmark var det dags att göra ett besök hos Kaffe o Conny i Göteborg. Vi anlände på tisdagseftermiddag/kvällen efter att ha kört vilse i Gbg först...:D Tisdagskvällen bjöd på lasagne och god vin i vanlig ordning ( ett måste för oss nuförtiden när vi är där på besök). På onsdagen var det då dax för Liseberg. Det var otroligt mycket folk på liseberg just den dagen, köerna var lååånga men barnen tog det med god mod. Dock bestämde vi rätt tidigt att vi tar en dag till på liseberg så vi hinner utnyttja åkbanden ordentligt. Vilket oxå betydde att vi inte behövde vara kvar supersent på liseberg utan kunde åka hem o äta sen middag...
Fredag-morgon åkte vi hem rätt tidigt eftersom jag hade tvättstugan inbokad och vi skulle hinna packa om o handla mat till vår vistelse på Åland. OCh så lördag morgon åkte vi tidigt mot Kapellskär. Redan på båten märkte man hur vädret skulle bli.....solen tittade fram och vi satt ute på akterdäck hela resan.
På ÅLand hade vi kanonväder hela veckan! Solen sken varmt och det syntes knappt några moln. Vi var till badstranden varje dag. Vi hittade en perfekt strand som belv vår favorit under veckan. Bra botten, lagom djupt och möjligheter att hoppa fr brygga för både Linus o Lova. OCh jag är supernöjd som fått se solen s¨å pass att jag faktiskt fått färg, vilket jag trodde var nästintill omöjligt denna semestern...
Sista veckan bestod alltså av total avslappning, god mat och dryck o mycket sol o bad!