Varför kan man inte bara vara ledig!???

Idag är jag ledig från jobbet och vad gör jag då? JO jag passar på att boka dubbelpass på tvättstugna och städar! Ledig??? Jo pyttsan!! NÅja sånt måste ju oxå göras men varför kan man ibland inte bara få vara ledig!??
Egentligen skulle jag ha variot ledig imorgon men Vican ska iväg på en liten stuidetripp så då får jag snällt gå till jobbet. OCh eftersom min lediga fredag försvann så passar jag på att vara ledig idag istället. Men som sagt, alltid hittar man nåt att göra .....
Och även om jag ahr dubbelpass så har jag ju itne tvättat upp alla kläder! Inte då! Jag har tagit loss klädseln från sofforna och tvättar som oxå! NAckdelen med vitt är att det syns så himlans fort när det är skitigt.....Men jag hinner nog tvätta upp resten oxå.....kanske.....

Bloggandet går ju så där nu....

men försöker mig på ett inlägg innan läggdags....
Idag är det ju tisdag och jag brukar försöka ta mig till gymet innan jag börjar jobbet kl 10.30. Så även idag då jag inte varit där på två veckor. Först var jag ju iväg i Kina, så helt OK anledning att inte gå till gymet ! :) Sen belv jag sjuk på vägen hem fr Kina så hel ok anledning oxå att skippa gymet....sen belv jag frisk o lusten bara fanns inte! Inge OK anledning att skippa gymet......
SÅ jag tog mig i kragen och pallrde iväg imorse. Det var motigt som fan, jag hade verkligen ingen lust med nåt vad heter träning. MEn jag kom till gymet, ställde mig på crosstrainern, knappade in 60 min och började trampa.....seeega 10 minuter senare tänkte jag att ok... jag kör en halvtimme. 30 min pulshöjande aktivitet per dag är ju bra för kroppen. Efter 30 min tänkte jag att nej jag kör 10 min till och han ädnra mig till 10 till alltså totalt 50 min. OCh när jag väl bärjade närma mig 50 klarade minuter tyckte jag det var synd o ge upp nu så jag körde klart alla 60 minuterna....men det var verkligen ren viljestyrka som fick mig igenom passet. Det var inte roligt nånstans! OCh jag fick itne den där "Wow" kännslan efteråt heller......Men hey, jag gjorde det! Jag var oå gymet och körde 60 min crosstrainer och nu så här 12 timmar senare så känner jag mig så klart nöjd!
Hoppas lusten infinner sig snart igen så jag kan glädjas av att svettas......

Buzzardags igen!

När jag var i Kina fick jag ett sms om att mitt paket från Buzzador hade kommit. Kul tänkte jag och hade som plan att hämta ut paketet så fort som möjligt.... Men glömde sedan av det helt när jag väl var hemma.Som tur är fick jag ett påminnesle-sms och i onsdags var jag och hämtade ut paketet. Det var ett stort paket och innehöll typ alla sorter av produkten Vanish.
Som Buzzador får man ju testa olika saker och utvärdera sedan plus o minus om produkterna och så ska man föra vidare budskapet till andra. Lite som en marknadsförare skulle jag vilja säga.
Så nu är det bara att sätta igång och tvätta! Jag har redan testan Vansih Oxi Action crystal white i både flytande och pulverform....Funkade inte riktigt 100% tyckte jag så jag får väl ge det flera chanser. Med lite mer tålamod och förbehandla fläckarna kanske det blir bra ändå i slutändan!? Vi får hoppas!!
Jag har också delat ut några provpåsar med Vanish Oxi Action Pulver och väntar med spänning på vad jag får för respons. Vet ju att Vanish brukar vara bra, Oxi action pulvret har jag haft sedan tidigare. Det som ju är bra med Vanish är att det är miljömärkt och rekommenderas av astma o allergiförbundet.