Ett år som singel

Ett helt år har gått sen jag flyttde till min helt egna lägenhet! Faktiskt ett år och en vecka om vi ska vara petiga! Och jag mår bra! Jag trivs med mitt liv! Barnen mår bra och verkar inte ha tagit skada av vår separation. 
 
Att leva som singel-mamma med barnen varannan vecka har både sina för och nackdelar. I början tyckte jag det var kul med helgen när barnen gick iväg till sin far och jag kunde hitta på vad jag ville. Men sen när söndagen kom kännde jag mig ensammast i hela världen o saknade barnen oerhört mycket....Men med tiden har även den biten blivit lättare.
Jag har passat på att göra allt jag velat och kunnat och har njutit av varje sekund....dock har det ju sina nackdelar....nöjen kostar en del.... men men vad gör man? Man lever ju bara en gång...eller? :)
 
Men nu ett år senare kan jag uppskatta min egen-vecka, passa på att faktiskt bara vara och inte hitta på en massa jämt. Man måste inte alltid ha allt planerat jämt har jag kommit på, utan att ha dagar när man inte har planer är guld värda oxå. Att kunna vara spontan är oxå nåt som jag uppskattar. Missuppfatta mig nu inte dock. Jag älskar mina barn över allt annat och de går alltid först. När barnen är hos mig är de nummer ett!
 
Kärleken har jag inte hittat än men tänker inte heller ha brottom.... Det kommer när det kommer!  Däremot är jag inte främmande för att hitta nån igen. Jag känner mig redo för nåt nytt... Trodde jag hade nåt på gång i somras när jag dejtade en kille.....men det visade sig bara vara något roligt o bra att ha...just då iaf. Men med facit i hand, det var bra att det inte höll....jag hade inte varit redo för ett förhållande då.... Har nog behövt den här tiden att leka av mig lite och hitta mig själv igen. 
 
Och som sagt....vem vet vad som väntar bakom nästa hörn? :)
 
 

Middagsdax

Idag blev det enkel middag som oxå går hem hos barnen... O billigt dessutom!

Kan inte sova...

Klockan är 22.22 och jag hör orden "jag kan inte sova" ..... 2 sekunder senare sover plutten..... Mitt ❤

Kanske borde ta tag i det här med bloggande igen??

Eller vad tycker ni? Det var ett tag sen men ska väl ge det ett försök igen! :)
 
Helgen har gått irasande takt och man har ju knappt hunnit koppla av känns det som.... fast vaddå, jag har haft roligt ändå! :)
 
Barnen kom till mig i fredags och Lova gick direkt hem till en kompis på kalas o tillbringade kvällen där. Jag och Linus passade då på att äta pizza på vår lokala pizzeria. :) Helene kom förbi och gjorde oss sällskap och följde sen med oss hem en stund. 
 
På lördag var vi ner på stan där Lova fick träffa Lollo & Bernie och båda barnen klippte sig. Senare på em/kvällen fick vi sällskap av Anette o barnen och Claudia som käkade middag hos oss och vi såg på mello tillsammans. Sista deltävlingenv var det dags för och jag säger bara.....vilket skräp vi haft med i år.... Några små guldkorn men mycket skräp.....Tur vi har kvalificerat oss till finalen automatiskt i ESC iom vinsten förra året....men ändå...
 
Idag har jag och Linus tillbringat halva dagen i Sollentuna där Linus spelat Rotebro cup i innebandy. Lova var iväg på gympa-läger i Katrineholm.
 
Nu är kvällen snart över och Linus har ett par kompisar här som ska sova över...det är ju trots allt sportlov...
 
Själv ska jag nog snart göra kväll och lägga mig o läsa.....har ju varit en lång dag.....