ESC avgjord

och det blev svensk seger! Nåja nästan iaf...Det blev Azerbadjan (stavning?) som vann, men det var ingen enkel seger. Azerbadjan har svenska låtskirvare, hade svenska körtjejer och en svensk som gjorde koreografin till numret.

Det såg länge ut som att Eric Saade faktiskt skulle ta hem det hela. Efter att ha bytt plats med Azerbadjan fram o tillbaks så började Azerbadjan springa ifrån i sluttampen av röstningen. Ochn belv till slut segrare i kampen. I sista omg gick även Italien förbi Sverige som slutade på 3e plats. Bästa placeringen sen 1999 då Charlotte Perelli vann. Eric ska dock vara riktigt nöjd med sin insats, han gjorde det han skulle o det blev kanon! En liten miss i början med kameravinklarna men sen satt det som en smäck! Riktigt spännande och rolig tävling igår faktiskt!