Snart brakar det loss igen!

Årets stora tv-händelse i många hem: Melodifestivalen!! Har sett fram emot det här massor, det betyder ju att den stora finalen o Globen närmar sig! Vi är ju några som ska ta oss dit och heja på våra favoriter på plats. Så det gäller att E-Type o Poodels går vidare nu på lördag!

Men så får man höra att man i år inte kan lyssna på låtarna i förväg! Förr om åren har man ju kunnat lyssna på låtarna på radio och även på svt´s hemsida har man kunnat yssna på låtarna. Men så är det tydlige inte i år. Man får förhandslyssna på varje låt i 60 sek! Hallå! Så typsikt men bättre än inget så klart.

Så börjar man tänka på hur det var förut...då fick man ju inte höra låtarna alls innan sändningen började på tv. Så nån skandal är det ju egentligen inte, men trist ändå när man vant sig vid att få höra låtarna innan.....

Lova verkar oxå vara riktigt laddad i år. Hon har snackat om det i dagar nu och igår köpte jag en schlager-tidning man fick med aftonbladet och den har hon bläddrat ett antal gånger. OCh idag konstaterade hon oxå att när det väl börjar på lördag, ja då måste vi ha tidningen framme så vi kan hägna med ordentligt o rösta! :) Är det min tjej eller vad?? :)
Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?