Mello mello mello!!

Igår kväll var en magiusk kväll! Jag, farmor och barnen åkte iväg med fem-tåget till Sthlm och Globen. Vi var där gott o väl i tid, gick en sväng inne i Globen-området men kom på att det var smartare att gå in på Globen istället och ta en drink där. Det var ju fullproppat med folk inne på Globen city! Väl inne på globen köpte farmor barnen en var sin lysstav (ett måste på mello) och sen tog vi var sin drink i coctailbaren. :) Jag o farmor drack vin och barnen cola resp fanta. Kl 19 sparkade förestälningen igång med en massa musik. Bakgrundsångarna  upträdde och Henrik Jonsson var konferenciär (heter det så...?). Norska Wig Wam fr Norge sjöng 2 låtar, bla sin mellolåt från nåt år tillbaks. Sen kl 20 startade spektaklet som ju oxå ska ses på tv ikväll. :) Det var roligt och se allt live och Dolph var tilbaks så klart oxå. Efter att alla hade sjungit började folk gå därifrån men inte alla så klart. Vi var kvar ända till the bitter end! :)

Vinkade till Claudia oxå som satt en vångin över över oss. :)

Gårdagens fejkröstning gav alla artister 12 poäng vid nåt tillfälle och till slut var Erik vinnare....får väl se hur det blir idag... Han bjöd iaf på den bästa showen helt klart! O Salem verkade helt överraskad av alla pplåder han fick...:) Rörande och se.

Idag ska jag och barnen åka iväg till Anette o familj för att fika (fira Andre bla som fyllt år) och sen så klart se Mello-finalen tillsammans.

Det blir ännu en magisk kväll alltså! :)
Postat av: Åsa (Valerina)
URL: http://valerina.wordpress.com 2010-03-14 / 00:23:47

Ja jag satt faktiskt idag och funderade på de där lysstavarna som folk hade,,,om SVT stod för dem eller om man fick köpa dem själv :)

Kommentera här!
Namn:


E-Post: (Publiceras Ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Komma ihåg dig?